Ezeket olvastátok a legtöbben tavaly!

Köszönjük, hogy 2019-ben is olvastatok minket!

Összeszedtük, hogy melyik blog cikkeket szerettétek a legtöbben!

Ha még nem olvastad őket most megteheted 🙂

 

1.Hogyan tisztítsuk a PVC és linóleum padlókat?

Az olyan érzékeny padlótípusok, mint egy márványpadló vagy egy különleges csempe, nagy odafigyelést és sok energiát igényelnek, annak érdekében, hogy mindig csillogóak és makulátlanok legyenek.

Szerencsére nem minden padlófajta okoz ennyi gondot. A PVC és linóleum padlók tisztítása egyszerű és gyors, amennyiben betartunk néhány szabályt! 

>>>>>>Megnézem a cikket!

2.Ne érd be a csíkos és fénytelen padló látványával!

Akárhogy sikálod, mosod és törlöd sehogy sem lesz tökéletes a végeredmény?

Eláruljuk a ragyogó padló titkát!

>>>>>>Megnézem a cikket!

3.Gyilkos szerek a háztartásban, avagy mitől tartsuk távol kedvenceinket?

Mindenhol azt sulykolják belénk, hogy „tiszta otthon, rendes ház”, ezzel nincs is probléma, amíg a tisztaság fenntartása érdekében nem egészségkárosító módszereket veszünk igénybe a kórokozók elpusztítására.

Mi emberek tudatosan próbáljuk kivédeni a káros anyagok belélegzését és használatát. Na de mi a helyzet a háziállatainkkal?

Azok a szerek, amelyek az emberre veszélyesek lehetnek, természetesen állatainkra is azok. Sőt!

A maradandó károsodásokhoz sokkal kevesebb adag is elegendő náluk!

>>>>>>Megnézem a cikket!

4.Hogyan tisztítsuk és ápoljuk a márványpadlókat?

A gyönyörű gránit és márványpadlók mindenkit ámulatba ejtenek. Ennek a padlótípusnak van egy exkluzív hatást adó érzete, ezért közkedvelt padlóburkoló típus nagy látványos padlófelületek, monumentális épületek burkolására. Ráadásul újra reneszánszát éli. Ápolásukra, tisztításukra érdemes nagy gondot fordítanunk, hogy megőrizzék elegáns küllemüket.

>>>>>>Megnézem a cikket!

5. Leselkedő veszélyek a háztartásban! Veszélypiktogramok nyomában!

Tudod mit jelentenek az egyes veszélypiktogramok a csomagoláson?
A kereskedelemben kapható veszélyes tisztítószerek több olyan kémiai anyagot tartalmaznak, amely az emberi egészséget, vagy a környezetet károsíthatják. Amikor vegyszert veszünk a kezünkbe először olvassuk el a rajta található információkat és nézzük meg a rajta feltüntetett veszélypiktogramokat! De mik ezek és mit jelentenek?

>>>>>>Megnézem a cikket!

6. Hogyan tartsuk tisztán és ápoljuk a sportpadlókat napi szinten?

Mitől lesz csillogó az iskolai tornaterem vagy a helyi fitnesz központ padlója?

Sportcsarnokok, tornatermek, fitnesz és egyéb sporttermek ideális burkolata a sportpadló. Ennek a padlótípusnak roppant ellenállónak és masszívnak kell lennie. Na és az sem utolsó szempont, hogy könnyen tisztítható legyen a felülete.

Egy tornaterem takarítása során sokszor nincs elég időnk megvárni, hogy a padló felszáradjon, mert folyamatosan használja valaki, így persze a takarítás estére, kora reggelre marad… Van azonban egy megoldás, amit akár két meccs félidő között is gyorsan bevethetsz! ????

>>>>>>Megnézem a cikket!

7. A vegyszermentes takarítás új dimenziója- probiotikus tisztítószerek!

Azt hitted a probiotikum csak a joghurtokban hatékony?
Eleged van a vegyszerek maró hatásából és a kellemetlen szagukból?

A környezetbarát takarítás új dimenzióit nyitod meg, ha probiotikus tisztítószert kezdesz el használni. Ismerd meg közelebbről ezt a takarítási módot!

>>>>>>Megnézem a cikket!

8. A mopokról általánosan! Hogyan indult a modern felmosás…

A felmosórongy a piszok elleni harc egyik legalapvetőbb fegyvere, ami minden háztartásban megtalálható és a takarítás első számú és elengedhetetlen eszköze. Története több száz évre nyúlik vissza.

>>>>>>Megnézem a cikket!

régi felmosó

9. Gondoltad volna, hogy a takarítás károsabb, mint a dohányzás?

A takarítás károsabb lehet, az egészségre, mint a dohányzás, állítja egy norvég kutatás. A több mint, 20 évig tartó vizsgálatot mely során arra voltak kíváncsiak, hogy a rendszeres tisztítószer használat tényleg káros e hosszútávon, a Bergeni Egyetem (UiB) professzora Cecilie Svanes vezette és publikálta. A kutatás eredményei elkeserítőek.

>>>>>>Megnézem a cikket!

károsabb lehet a takarítás mint a dohányzás

10. Hogyan lesz tökéletesen tiszta és csillogó a munkahelyi parketta?

A parketta az egyik legrégebbi és a legnépszerűbb padlóburkolat, akár otthonunkról, akár a munkahelyi padlóról van szó. Praktikus, hiszen könnyen tisztítható, jó teherbírású és maradandó foltok is csak ritkán keletkeznek rajta. Emellett szép, stílusos és időtálló.

Azonban, ha nem megfelelő módszerekkel ápoljuk a felülete károsodhat, megkophat vagy elveszítheti régi fényét és csillogását.

>>>>>>Megnézem a cikket!

Tarts velünk idén is, az új cikkekért 🙂

Takarítási praktikák és szakmai cikkek! Minden a higiéniáról a Mesdi blogon!

https://mesdi.hu/msd17/blog/