fbpx

Időmegtakarítás

Nincs szükség vízre

Tisztább és csillogóbb padló

„Takarító cégünk mindennapi munkájában használja a Mesdi mopot, pl. légtechnika takarításánál nagyon hasznos, raktárak padlójának portalanításánál, folyosók tisztán tartásánál. A légtechnika takarításához az ipari porszívót nem tudjuk használni, mert magasan van és nem érünk fel a csővel. A mop erre a munkára is megfelel, mert a szűk helyekre is befér és nagyon gyorsan végzünk is.”

( takarítócég)

„Több éve használom a mopot, számomra nagyon kényelmes, gyors és praktikus: megkönnyíti a munkám. (…) Használata után a felület tiszta és fényes lesz, tehát látványos is. Tisztítása használat után egyszerű. Mindennap használom! Csak gratulálni tudok a termékhez!”

(Juhász Ferencné-takarító, Dream Clean Hungary 2002 Kft.)

„A Mesdit mindig el lehet érni, felveszik a telefont. Ha visszahívást ígérnek, megteszik. Ha ünnepnapra esik a szállítás, rugalmasak az időpont egyeztetésben.”

(Budapest-Gazdagréti Református Egyházközség)

„Azért szeretem, mert nagyon gyorsan tudok haladni vele a sorok között, illetve a színpadon is nagyon jól felszedi a port a fekete felületről. A folyosón lévő laminált padlótól kezdve a linóleumig, mindenhol tudom használni.”

(Szolyka Ferencné, Karinthy Színház)

„Speciális környezetben is nagyon jó, mert könnyen használható: nem csíkoz, gyors vele a takarítás és a padló is szép utána! Ez vált be a legjobban!”

(Cifra Katalin, Mega Clean 2001. Kft)

„Hasznos, gyors és nagyon gazdaságos a használata a cég által forgalmazott impregnált mopoknak”

(Budapesti Operettszínház)

„Könnyen és gyorsan végeznek a takarítók a munkájukkal a mopok használatával. A takarítás az irodaház dolgozóinak akadályozása nélkül zajlik le.

                                                                                                                                                                                                                                    (Haller Gardens)

„Több éve működünk együtt a MESDI MAGYARORSZÁG KFT.-vel. Már az első találkozásunk alkalmával meggyőzött a termék és az ügyvezető is arról, hogy kölcsönösen jó együttműködés elé nézünk.
A cég magas minőségű termékei ( mop és portörlő kendő) és professzionálisan felkészült szakembereinek köszönhetjük azt a kifogástalan megjelenést, amely irodánkat jellemzi.”

(Vezetőképző Akadémia)

“Takarítócégként nagyra értékeljük azt a tulajdonságát a mopnak, hogy a kollégáim gyorsabban haladnak a munkájuk során.”

(EU-Clean Kft.)

“Minden területünkön jelen van az impregnált mop, nagyon megvagyunk vele elégedve. Minőségi szolgáltatás, rugalmas ügyintézés. Köszönjük a munkájukat!”

(Fakultás Kingdom Kft.)

“A termékükkel abszolút elégedettek vagyunk. Feltörlés után kellemes illatot biztosít termeinkben. “

(Csokonai Kulturális és Sporközpont )

“Nagyon szeretjük használni a mopot, nagyon szépen lehet vele takarítani és gyorsan. Minden fajta kőre, padozatra lehet használni. Megvagyunk a termékkel elégedve  “

(MOP-CSI Clean Kft. )

Az évtizedes munkakapcsolatunk alatt harmonikus az együttműködés. Mindkét cég maximálisan próbál megfelelni az elvárásoknak.

(PHO-TAK’ ’77 Kft)

“Évek óta örömmel használjuk a terméküket, mellyel megoldást találtunk a Haller Gardens Irodaház burkolatának a takarítására. Rugalmas szállítás, baráti ügyintézés, maximálisan elégedettek vagyunk, ezért más területekre is igénybe vettük a szolgáltatást.

(Fakultás Kingdom Kft.)

“5 éve a Móra Ferenc iskolában dolgozom. 2018 szeptemberig a hagyományos vizes moppal dolgoztam, szeptembertől kaptam meg az olajos moppot, gyorsabban, könnyebben lehet vele dolgozni. A szállítók mindig pontosan hozzák és mindig új moppot kapok. Köszönöm a változtatást!

( PRO-FRÉZIA Kft.- Bóna Istvánné)

Szeretném pár szóban leírni Önöknek a MOP előnyeit és hogy miért szeretjük használni.

Rengeteg munkát,időt spórolunk meg a MOP használatával és nem utolsó sorban a cipők tisztán tartását segíti hogy nem felkavarjuk a port seprűvel,hanem a MOP segítségével összeszedjük azt. A portaszító réteg amit a takarítás után tapasztalunk, még napokig tisztaságot biztosít.

Szeretnénk továbbra is használni a padló takarításához mert a felmosás is könnyebb egy tiszta padlón ,mint egy poros,szennyezett felületen.
A portörlő rongyok használata kiváló a bemutatópolcok tisztán tartására,illetve az állványok,és lámpák portalanításában is nagy segítséget nyújt.Ezeket a felületeket amennyiben nedves vagy száraz törlőkendővel takarítanánk,akkor foltos lenne és a portaszító réteget is elveszítenénk.

( CCC Hungary Shoes Kft.- Duna Pláza)

“Azért szeretem a mopokat, mert azok összesöprik a darabos morzsalékot, összegyűjtik a port és fényessé teszik a viaszolt járólapokat. A porrongyokban az a jó, hogy rájuk ragad a por és az nem száll tovább a levegőben.”

“Nagyon fontos számunkra, hogy a sportolóink pormentes környezetben tudjanak készülni. A mopok által nyújtott, újfajta víz nélküli takarítási technika alkalmazásával, jóval több balesetet előzhetünk meg.”

( Testvériség SE)

“A mopot azért rendeltük meg, hogy a takarítás egyszerűbbé váljon, valamint a márvány burkolatot is védjük. (…)

Mind a faburkolat (parketta, hajópadló), mind a márvány, illetve kövezett felületek takarítására használjuk.

Megegyszerűsítette a tisztítást, hiszen a felsöprés és a felmosás helyett, a moppal való feltörlés, mind a két fázist kiváltja és némi fényt is ad a felületeknek.

Egyelőre nem bántam meg a Mesdi Kft szolgáltatását, pedig már több, mint 10 éve vagyok velük szerződésben.

Alapvetően tudom javasolni a Mesdi mopot, főként azok számára, akik szívesen áldoznak anyagiakat arra, hogy tiszta vagy tisztábbnak tűnő felületeket alakítsanak ki. Örülök, annak a rugalmasságnak, hogy a szolgáltatást lehet szüneteltetni, vagy akár csak rövidebb ideig igénybe venni.”

(Udvardy Tamás plébános-Szent Család Plébánia)

ÍRJ NEKÜNK MOST ÉS PRÓBÁLD KI TE IS EGY HÉTIG DÍJMENTESEN!