Sportpadló takarítás mesterfokon!

Sportpadló takarítás mesterfokon!

(Olvasás:2 perc)

A legkülönbözőbb területeken találkozhatunk sportpadlókkal. Kezdve a legtöbb helyen előforduló iskolai tornatermektől, az edzőtermeken át a sportcsarnokokig. Hatalmas területek, nagyon nagy igénybevétel, nagyon sok kosz és kevés idő takarítani. Ezeket a témákat fogjuk kifejteni ebben a rövidke cikkben.

 

Nagy területekhez sok ember kell?

Egy tornaterem közel 500 m2 területű. Ennek a takarítása alapesetben nagyon sok időt és energiát kíván meg. Ráadásul nincs is rá túl sok ideje az embernek. Ahhoz, hogy időben végezzenek a takarítók, általában több ember végzik a takarítást, ami nem túl jó megoldás.

Ebben nagy segítség lehet számodra egy Mesdi víz és vegyszermentes mop, amivel pár perc alatt, egyedül is feltakaríthatod a port és a koszt a terem padlójáról!

Ezzel az eszközzel akár 2 tanítási óra vagy 2 meccs között is gyorsan áttakaríthatod a padlót.

 

 

Mégis mitől ennyire gyors megoldás ez?

A titok a víz és vegyszermentes létben rejlik. Egy speciális impregnálószernek köszönhetően nem kell semmilyen plusz dolgot használni a takarításhoz.

Megspórolva ezzel egy csomó pénzt a vegyszereken és vízen. Emellett sokkal gyorsabb csak végig tolni ezt az eszközt a földön, mint a felmosóval bajlódni, mindig visszamenni újra bevizezni. Plusz ne felejtsük el a víz száradási idejét sem.

Természetesen nem váltja le az eszköz teljes mértékben a vizes takarítást, de csak akár pár naponta egyszer felmosni, napközben sokkal jobb és gyorsabb a Mesdi mop használata.

 

Mivel tud többet, mint egy mikroszálas száraz mop?

Tudjuk, hogy többszáz féle száraz mop létezik már a piacon, de ez nagyban kiemelkedik közülük.

Velük ellentétben, a Mesdi impregnált mop a speciális bevonatnak köszönhetően nem csak felkavarja a port a levegőbe, hanem magához vonzza és megtartja a koszt.

Sokkal hatékonyabban történik a takarítás.

Emellett pedig a bolti mopokat vagy te mosod vagy pedig használat után rögtön kidobod. A Mesdi szolgáltatásban ezzel nem kell törődnöd. 2 hetente új és tiszta mopot viszünk ki neked!

 

Összefoglalva: Ha egy gyors, hatékony és olcsó takarító eszközt szeretnél, akkor a Mesdi mop az egyik legjobb választás számodra!

www.mesdi.hu