Most lerántjuk a leplet!

Elindult az új weboldalunk!

Örömmel jelentjük be, hogy sok háttérmunkát követően július elején elindult az új, saját probiotikus tisztítószer családunkat bemutató weboldalunk!

Korábban megírtuk már nektek, hogy hamarosan elindul a termékek gyártása, most pedig már számotokra is elérhetővé vált a termékek külön bemutatkozó oldala, sok hasznos információval, rövid bemutatkozásunkkal, képekkel és termékleírással. Új oldalunk mobil- és tablet barát, így kényelmesen, bárhonnan elérhető mindenki számára.

És még egy szuper hír! Az oldalon a termékek gyorsan, egy helyen és egyből megrendelhetőek 😉

procimlap

A SanOdor Kft. munkatársainak fő célja, hogy magasabb szintre emeljük a higiéniai kultúrát Magyarországon és az országhatárokon túl is, mellyel kellemesebb és biztonságosabb környezetet teremtünk Mindenki számára.

Már régóta forgalmazunk „zöld” és egészségre ártalmatlan higiéniai termékeket, de még mindig nagyon sok olyan terület van, ahol nincsenek ilyen környezetbarát szerek.

Ezért megszületett (kemény 4 évi munka után) az a vegyszermentes, magyar, probiotikus (azaz jó baktérium alapú) tisztítószer családunk, melyet SanoD’or Nature névre kereszteltünk el.

 

Terveink között szerepel a termékcsalád továbbfejlesztése és a teljes termékpaletta eljuttatása a világ többi országaiba is.

 

Szeretnél hozzájárulni egy zöldebb, élhetőbb világhoz, ahol az emberek egészségben élnek és a Föld is tovább él?

 

Legyél te is részese ennek a nemes küldetésnek, nem kell mást tenned, mint, hogy csatlakozol hozzánk és feliratkozol a ” Zöld Klubunkba ”!saját ECO logo

Élvezd a klubtagsággal járó előnyöket: Folyamatosan ajándékokat adunk törzsvásárlóinknak, hasznos információkat a leginnovatívabb termékekről, tagjaink elsőként értesülhetnek az akciókról és nyereményjátékokról, év végén pedig kisorsolunk egy wellness hétvégét.

 

Jól hangzik? Akkor mire vársz? Csatlakozz még ma hozzánk, melyet az alábbi linken tehetsz meg: http://sanodornature.hu/zold-klub/ vagy írj nekünk a sanodor@sanodor.hu vagy mesdi@mesdi.hu email címre!

 

Az oldalunkat folyamatosan frissítjük majd termékvideókkal, referenciákkal, így érdemes gyakran visszalátogatnod, hogy ne maradj le semmiről.

 

Miért nyitsz meg új dimenziókat a probiotikus tisztítószerek használatával?
Miért nincs szükség a SanoD’or Nature tisztítószerek használatához védőkesztyűre?
Miért jobb a többi tisztítószernél?
Mi az a biofilm?

Ezekre és még sok más kérdésre megtalálod a választ a weboldalon!

 

 

Jó böngészést kívánunk!
A SanOdor Kft. csapata

 

Látogasd meg új weboldalunkat:

www.sanodornature.hu

termékek

Hogy tetszik az új oldalunk? Írjátok meg nekünk!
sanodor@sanodor.hu

 

 

És ezt láttad már?

Tekintsd meg rövid kis image filmünket:

http://www.youtube.com/watch?v=CbmfISXf6u8

 

 

Már kipróbáltad a terméket?

Oszd meg velünk a tapasztalatidat! Írj a mesdi@mesdi.hu email címre!