Kiállításon jártunk :)

Kiállításon jártunk!

 

Múlt hétvégén került megrendezésre a II. Budapest Cleaning Show, a tisztítás-technológiai szakma egyedülálló kiállítása a Hungexpon, ahol a szakmai közönség találkozhatott a legnagyobb gyártókkal és forgalmazókkal.

Akadt bőven látnivaló: professzionális és háztartási takarítógépek, innovatív eszközök, különféle tisztítószerekben és környezetbarát megoldásokban sem volt hiány.

A rendezvényen ismét részt vettünk mi is, és izgalommal vártuk az érdeklődőket a standunkon.

 

A 2 napos rendezvény során sok szakmabelivel és érdeklődővel sikerült megismertetni a zöld termékeinket, kiemelten természetesen az egészséges takarítást, avagy a probiotikus tisztítószereket. ( Ön is szeretne többet megtudni? Olvashat az egészséges takarításról ide kattintva!)

Persze bemutattuk az innovatív és nagyon költséghatékony vörös mopunkat is, ami szintén egy szuper zöld termék 🙂

Örömmel tapasztaltuk, hogy milyen sokan voltak nyitottak az egészségbarát tisztítószerekre és, hogy egyre tudatosabbak az emberek, ha takarításról van szó. Vörös mopunkon is sok érdeklődőnek megakadt a szeme, ami nem is csoda mert egy nagyszerű termékről van szó, ami sok takarító szakmában dolgozónak megkönnyítheti az életét 🙂

Köszönjük minden látogatónak, aki a standunknál járt, reméljük, találkozunk legközelebb is.

Íme, egy kis képi összefoglaló a rendezvényről 🙂

mesdi montázs

 

Meglepetésként forgattunk is egy kicsit a helyszínen, erről bővebb információkkal később jövünk, addig is egy pár bevezető kép a munkálatokról 😉

 

Nézz szét weboldalunkon! 🙂

www.mesdi.hu