Így szedte a SanOdor és a Mesdi! Avagy, megszépült a Bartók Béla út :)

Megszépítettük a Bartók Béla út, irodánk felé eső szakaszát!kicsebb zsák

Első alkalommal ( De nem utoljára! 😉 ) csatlakoztunk az ország legnagyobb szemétgyűjtési akciójához a TeSzedd! – Önkéntesen a Tiszta Magyarországért programjához, amely immár hetedik alkalommal került megrendezésre. A három napos szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítottak” a TeSzedd! önkéntesei, így tettünk mi is a pénteki napon és összegyűjtöttük az eldobált szemetet az irodánktól a Bartók Béla úton át a Feneketlen tó-ig eső útszakaszon.

Kis csapatunk lelkesen vágott neki a délelőtti akciónak, mivel mindegyikünknek szívügye a tiszta és rendezett környezet. kisebb csapatMint zöld vállalat nagyon fontos számunkra a környezet védelme és minden alkalmat megragadunk, amivel egy kicsit is hozzájárulhatunk egy zöldebb és élhetőbb világhoz, környezetünk megóvásához, így egy délelőttre a papírok és billentyűzet helyett szemeteszsákokat ragadtunk!

Ezen a viszonylag rövid szakaszon is rengeteg hulladékot gyűjtöttünk össze, kezdve a rengeteg italos doboztól és üvegtől az eldobált csoki papírokig.

Az idő végig a barátunk volt, kellemes őszies és száraz időben szépítettük a környéket, a végeredmény pedig magáért beszél. Több zsáknyi szeméttel, fáradtan, de jóérzéssel és tiszta, szemétmentes végeredménnyel fejeztük be az akciót. 🙂 ( Reméljük az eredmény sokáig, így is marad!). Köszönjük a szervezőknek, hogy biztosították a gyűjtéshez szükséges zsákokat és kesztyűket. A jövőben minden évben szeretnénk csatlakozni a TeSzedd! önkéntes akcióhoz, amikor is nagyobb csapattal és nagyobb területek tisztává varázsolására is készen állunk. 🙂

képek

Részt vettél valahol a TeSzedd! akciójában? Oszd meg velünk a tapasztalataidat!

mesdi@mesdi.hu