Évnyitó 2018! A higiénia nem várhat holnapig!

Boldog új évet kívánunk!

Az év eleje minden cég számára sok tervezéssel és a beszerzésekkel telik.

Mi lenne, ha idén egészséget és higiéniát adnál a munkatársaidnak? 😉

A megfelelő higiénia megteremtése a munkahelyen éppolyan fontos, mint otthonunkban. Ám, a megfelelő eszközök megtalálása már nehezebb feladat, amelyet számos tényező befolyásolhat.

Segítségül megmutatjuk nektek melyek voltak a 2017-es év legkedveltebb higiéniai termékei vásárlóink körében.

 

Kézhigiénia teljes körűen!

Kezeink tisztasága az egyik legfontosabb a munkahelyi fertőzések megelőzése érdekében, főleg a december-február közötti időszakban, amikor az influenzajárvány a legnagyobb méreteket ölti.

Szappan adagolók választásánál fontos szempontnak bizonyult 2017-ben a külső design, így a legtöbben a Mediclinics egyik automata szappanadagolóját választottátok.

 

Népszerű volt még a Hyprom kisméretű praktikus 2 az 1-ben folyékonyszappan adagolója is, a MySpa. http://www.sanodor.hu/szappanadagolok/hyprom-folyekony-szappan-adagolo-hyprom

és a Vendor termékcsalád vandálbiztos habszappan adagolója is, melynek nagyon gazdaságos a használata. (A Vendor termékcsaládról bővebben itt olvashatsz.)

http://www.sanodor.hu/szappanadagolok/vendor-vision-habszappan-adagolo-feher-502000-kornyezetbarat

Nézzük milyen szappannal mostatok kezet a legtöbben idén :)

1.http://www.sanodor.hu/szappanok/vendor-habszappan-500ml-530788

2.http://www.sanodor.hu/szappanok/rubbermaid-antibakterialis-spray-szappan-400-ml-rvu5748

3.http://www.sanodor.hu/szappanok/hyprom-myspa-folyekony-szappan-utantolto-350-ml-0350-100

Számos szappan megoldásunk közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

 

A kéz szárítására is rengeteg megoldásunk létezik, melyek közül még mindig a kézszárítók a legnépszerűbb megoldások:

 

Legnépszerűbb kézszárítók 2017-ben:

Mediclinics kézszárítóink közül, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő legjobb megoldást. ( Legyen szó kis vagy nagy forgalmú helyről.)

1.http://www.sanodor.hu/kezszaritok/mediclinics-legpenges-kezszarito-m14a

2.http://www.sanodor.hu/kezszaritok/mediclinics-automata-kezszarito-m88aplus

3.http://www.sanodor.hu/kezszaritok/mediclinics-automata-kezszarito-e88a

Vannak, akik nem kedvelik a kézszárítókat vagy egyszerűen más megoldást kerestek, ők az alábbi terméket vásárolták a legtöbbet.

 

A Vendor IQ Towel legnagyobb előnye, hogy nem keletkezik használatával felesleges papírhulladék, így a közösségi mosdó mindig higiénikus és tiszta benyomást kelt, ráadásul elkerülhető a felesleges papírpazarlás is.

A termék ráadásul igen környezetbarát, hiszen Nordic EcoLabel és EU Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

Fertőtlenítés profi módon!

Szerencsére egyre több vállalkozás figyel oda tudatosan az alkalmazottak egészségére, ehhez nagyszerű segítséget nyújtanak a különböző fertőtlenítőszer adagoló megoldások, amelyek nem csak a mosdókban, hanem egyéb közösségi terekben is elhelyezhetőek.

 

Legnépszerűbb fertőtlenítő megoldás:

A Vendor higiéniai termékcsalád bőrbarát wc ülőke fertőtlenítője. ( Köszönjük minden hölgy nevében! 🙂 )

Akik pedig ennél is több figyelmet fordítottak a higiéniára, ők beszerezték a Rubbermaid automata habfertőtlenítő adagolóját is, amely akár 2750 fertőtlenítésre elegendő mennyiséget tartalmaz és nem csak a mosdókban ajánlott az elhelyezése, hanem bármely közösségi térben!

 

Papíron ( papírból) is jók voltunk 🙂

Mennyivel könnyebb lenne, ha minden fontos higiéniai eszközt egy helyen belehetne szerezni, nem de?

Nálunk az olyan legapróbb, ám de gyorsan fogyó tételeket, mint a kéztörlő- és toalettpapír is beszerezheted pillanatok alatt! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a tavalyi évben, több mint 6000 csomag papírárut vásároltatok tőlünk! 🙂

http://www.sanodor.hu/wc-papirok

http://www.sanodor.hu/papir-keztorlok

 

 

 

Amire sokan nem is gondolnak : abszolút top termékünk a professzionális pelenkázó!

Hogy mi az a termék, amivel kiemelkedhetsz a versenytársaid közül? Hát a közösségi pelenkázó asztal!  Amennyiben olyan létesítményben dolgozol, ahol sokan megfordulnak nap, mint nap, ott biztos, hogy igény lenne pelenkázási lehetőségre. Ráadásul sokat javíthatsz a megítéléseden, ha gondolsz a kisgyermekes szülőkre és számos visszatérő ügyfelet szerezhetsz így!

Ha már professzionális pelenkázó beszerzésre szántad el magad, akkor válassz minőségi, minden biztonsági előírásnak megfelelő és praktikus ( lehajtható) megoldást, mint a Rubbermaid élettartam garanciás fali pelenkázója. http://www.sanodor.hu/egyeb/falra-szerelheto-lehajthato-pelenkazo-vizszintes-rubbermaid

Szemétgyűjtés praktikusan!

Sok olyan ügyfelünk van, akik kisebb méretű irodát működtetnek. Nekik a legpraktikusabb megoldást szoktuk ajánlani, azaz a SlimJim szemeteskukákat. A termékcsalád tagjai keskeny méretűknek köszönhetően a legszűkebb helyen is elférnek, ahol hagyományos szemetest nem lehet elhelyezni.

 

A Rubbermaid minőségi szemeteseivel ráadásul a szelektív hulladékgyűjtés kicsiben és nagyban is, éppolyan könnyen megoldható.

 

 

 

Az abszolút környezettudatos vállalkozásoknak pedig tökéletes választás az Ökukaújrahasznosított kartonból, újrahasznosított gyűjtőzsákkal! Szuper ECO termék!

 

http://www.sanodor.hu/szemetesek-kukak/szelekt%C3%ADv-kuka-%C3%B6kuka-k%C3%B6rnyezetbar%C3%A1t-kuka-

Takarítsunk egészségesen!

Az idei év legnagyobb dobása az volt, hogy végre legyártottuk első saját márkás tisztítószer családunkat! A termék célja egy magasabb higiéniai kultúra megteremtése, amellyel megóvjuk Földünket, eszköze pedig az egészséges takarítás, avagy a SanoD’or Nature Vegyszermentes Probiotikus termékcsalád!

Köszönjük minden vásárlónknak, hogy odafigyel a megfelelő munkahelyi higiéniára!

 

Elakadtál a beszerzésekkel?

Csináljuk közösen!

mesdi@mesdi.hu vagy sanodor@sanodor.hu

www.sanodor.hu

rendelje meg most válogatás