Az intim hulladékok veszélyei!

Az intim hulladékok veszélyei. Ne legyen többé Tabu téma!

Tudtad, hogy a WC-kagylóba dobott tamponok nemcsak, hogy dugulást okoznak a csatornavezetékekben, hanem fertőzőek is lehetnek?

És azt eltudod képzelni, hogy az intim szemét műanyag részei évszázadokig a környezetben maradnak és károsítják azt, ha nem megfelelően történik a megsemmisítésük?

Bizony egy egészségügyi betét lebomlási ideje 500-800 év…

Egy magára valamit is adó nőnek nem csak az a fontos, hogy szép és makulátlan legyen a külseje, hanem pl. tisztában van azzal, hogy az intim hulladékot a megfelelően kezelje. Ugyanis sokkal nagyobb kárt okozhatunk azzal, ha erre nem figyelünk oda, mint azt elsőre gondolnánk.

Hosszú távú környezeti hatások között szerepel:

Az intim hulladékok miatt eldugulhatnak a víz- és szennyvízelvezető csövek, károsodhatnak a szűrők a víztisztítókban, szennyeződnek természetes vizeink strandjaink, nő a fertőzésveszély, drámainak károsodhat az egész növény-és állatvilág.

Az intim hulladék amellett, hogy kellemetlen látványú és szagú, veszélyeket is rejt magában. Nézzük, mik ezek:

•   Fertőző! (Ezt ugye nem kell részleteznünk? Vér.. amihez te véletlen elvágott kézzel hozzáérsz… brrr 🙁 ).

•   A wc-be dobva dugulást okoznak, ami plusz kiadást generál ( hányszor, de hányszor felhívják erre a nők figyelmét, de ha nincs megfelelő gyűjtő kihelyezve sokan belefogják dobni továbbra is).

•   A természetbe kikerülve növeli a környezetszennyezést, a nem lebomló műanyag részek miatt ( a legtöbb helyen nem gondolnak megfelelően az intim hulladék elszállításáról és ártalmatlanításáról, így az a környezetbe kerül).

•   Undort keltő és rontja a hely megítélését. ( Gondolom te is szívesebben térsz be egy olyan mosdóba, ahol nincs eldobva a sarokba intimhulladék…)

Az intimdoboz használatával a veszélyek elkerülhetőek! A higiénikus intim hulladékgyűjtés mind a WC üzemeltetője, mind a WC-t használó hölgyek közös érdeke!

Az intim hulladék gyűjtő doboz célja az intim betétek és tamponok összegyűjtése és teljes sterilizálása. Ezek gyűjtők rozsdamentes, billenő nyílólappal vannak ellátva, hogy a konténerek tartalma ne legyen látható a hulladék bedobásakor. A beépített pedál használatának köszönhetően pedig a konténert nem kell kézzel megérinteni, ezáltal biztosítható a teljes higiénia!

Mi a 3 legnagyobb előnye ezeknek az intimdobozoknak:

  1. Megakadályozza a tamponokban és intim betétekben található mikrobiológiai élet, a baktériumok, vírusok jelenlétét. A BIOTAL nevű (kizárólagosan nálunk használt 😉 )– csíraölő kristály biztosítja a HIV és a Hepatitis B vírus teljes elpusztítását épp úgy, mint a többi kórokozó baktérium megsemmisítését közvetlen érintkezés és párologtatás útján.
  2. Megszünteti a bakteriológiai bomlás során kialakuló kellemetlen szagokat a keletkezés pillanatában.
  3. Növeli a női mellékhelyiségek presztízsét azáltal, hogy figyelmet fordítanak egy ilyen apró, de annál fontosabb részletre is!

Ez tiszteletet és egyben megbecsülést is jelent úgy a női vendégek – akik a mellékhelyiségek használói, – mint a karbantartó személyzet felé, akinek nem kell foglalkozni a dugulásokkal.

Miért jó, ha igénybe veszed ezt a szolgáltatást és nem csak egy egyszerű szemetest választasz alternatívaként?

A szolgáltatás igénybe vétele esetén a megrendelőnek a későbbiekben már nem kell gondot fordítania az intimhulladék eltávolítására és megsemmisítésére, hiszen a szolgáltatás jellegéből adódóan technikus kollégáink minden alkalommal elvégzik ezt: kiürítik a női intim hulladék gyűjtő tárolóját, üres zsákot helyeznek a konténerbe (amibe a csíraölő kristályt töltik), végül a keletkezett hulladékot elszállítják.

A legfontosabb különbség az általunk kínált és a piacon található többi női intim hulladékgyűjtés szolgáltatás között, hogy a SanOdor Kft. által kínált szolgáltatás teljes körű hatékonyságot biztosít.

 

Nem tudod, milyen mosdóhigiénia megoldások lennének a legkedvezőbbek a közös mosdótokba? Ezért vagyunk mi! 🙂

A helyszín felmérésével megállapítjuk, hogy milyen termékekre és szolgáltatásokra, van pontosan szükség a mosdó megkívánt optimális állapotához. Ez számotokra semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Engedd meg, hogy segítsünk! Kérd díjmentes helyszíni felmérésünket az alábbi gombra kattintva: