Takaríts egészségesen!

Egészséges takarításra fel!

Mitől más és miért éri meg SanoD’or Nature egészséges tisztítószerre váltani?

A környezet és egészségbarát takarítás új dimenzióit nyitjuk meg, ha probiotikus tisztítószert kezdünk el használni.

A probiotikus tisztítószer természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal tisztít és biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és fényesíti a felületet anélkül, hogy károsítaná az Ön egészségét vagy a környezetet.

Mivel új kistestvérekkel bővült a termékcsaládunk ( 0,5 literes kiszerelés) gondoltuk újra bemutatjuk miért is éri meg egészséges takarításra váltani már ma! 🙂

Fontos a családod egészsége? Ne mérgezd tovább őket!

Felgyorsult világunkban mindenhol tisztítószerek reklámjainak tucatjaival találkozunk. Ezek egyre gyakoribb használatra ösztönzik a fogyasztókat, tökéletesen ragyogó és tiszta otthon képével csábítva minket.  Azonban a túlzott használatukkal többet ártunk a családunknak, mint amennyit használunk. Bizonyított tény, hogy a vegyszerek használata növeli az allergiás megbetegedések számát és összefüggésbe hozható asztma kialakulásával is.

Állandó használat mellett pedig a szervezetben toxikus anyag felhalmozódás alakulhat ki.

Mit tehetünk akkor a családunk biztonsága érdekében?

Használjunk probiotikus tisztítószereket, amelyek természetes összetevők segítségével vegyszermentesen tisztítanak, így nem jelentenek veszélyt az emberi szervezetre, környezetre és az élővilág számára sem.

Nincs több viszketés és vörös folt, nem kell gumikesztyűben takarítanod, hogy ne jöjjön elő a vegyszerallergiád. Jól hangzik nem? 🙂

Kisgyerekes családokban nem kell többé azon aggódni, hogy milyen káros anyag jut a kicsik szervezetébe, miközben kúsznak-másznak és felfedezik a világot maguk körül. Háziállatokra nézve szintén nem jelent veszélyt,hiszen nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.

 

Biztonságos és hatékony is? IGEN!

A vegyszeres tisztítószerek minden baktériumot és kórokozót elpusztítanak maguk körül és csak rövid ideig képesek megőrizni a felület tisztaságát. Addig a probiotikus szerek használatával a takarítási idő kitolható, hiszen a jótékony baktériumok sokkal tovább képesek megőrizni a felület tisztaságát, mindezt egészségbarát módon.

Hogyan működik?

Nem vegyszer marja szét a szennyeződést, hanem a takarítószerben lévő éhes, telhetetlen, jótékony baktériumok zabálják addig, amíg csak van belőle, amit aztán a csatornarendszerbe kerülve folytatnak, eltüntetve a kellemetlen szagok egy részét is.

Nem macerás, mert nem neked kell otthon kikeverni az összetevőkből, mint sok természetes szer esetében! Koncentrátum formában van palackozva, így csak a megfelelő hígítási arányt kell szem előtt tartanod.

A tisztítószer jó baktériumai a felületen megtapadnak, szaporodnak és jótékony hatású biofilmet képeznek. ( A bio filmről részletesebben az előző cikkünkbenolvashatsz )

A biofilm kialakulása gátolja a kórokozók megtelepedését. A probiotikus tisztítószerek folyamatos használata megakadályozza a kórokozók elszaporodását így a fertőzéshez szükséges mennyiséget nem érik el. Ennek megfelelően NEM javasolt a használata vegyszerekkel együtt, mert azok elpusztítják a probiotikus tisztítószer használata következtében kialakult „jó” biofilmet is.

A SanoD’or Nature probiotikus tisztítószerek hatás mechanizmusa:

A baktériumok a táplálkozásuk során enzimeket termelnek, amelyek a baktérium számára felvehető méretűvé bontják a szerves szennyeződések nagy molekuláit.

Leginkább egy ollóhoz lehetne hasonlítani az enzimeket, amelyek feldarabolják a szennyeződéseket.

Az enzimek által felbontott szennyeződéseket a tisztítószerben lévő jó baktériumok elfogyasztják, így hosszabb ideig tisztán tartják a felületet. Az enzimek a bontó hatásukkal a szennyeződések vízoldhatóságát is biztosítják.

Miért válaszd a SanoD’or Nature termékcsaládot?

 • Mert 99,5%-ban vegyszermentes: nem káros az egészségre és nem károsítja a környezetet sem a használata!
 • Hosszabban képes megőrizni a felület tisztaságát, mint a hagyományos tisztítószerek, így nemcsak gazdaságos a használata, hanem ritkábban is kell vele takarítani!
 • 3 termékkel lefedhető a teljes takarítási folyamat : egyszerű a beszerzése (nem kell összeválogatni a különböző termékeket) és csökkenti a takarítási költségeket!
 • Nem okoz bőr vagy szem irritációt, mert nincs benne sem sav,sem lúg, így használatához nincs szükség védőfelszerelésre, gumikesztyűre vagy maszkra.
 • Biztonságos takarítást biztosít kisgyerekes családoknak és háziállíttartóknak egyaránt!
 • Vegyszerallergiában szenvedőkre sem jelent veszélyt, kockázatot.
 • Használata csökkenti az allergiás megbetegedések kialakulását.
 • Gyorsan és egyszerűen lehet hozzájutni a webáruházon keresztül. Nincs sorbanállás vagy üres polcok a lefogyott raktárkészlet miatt. Termékeink azonnal az Ön rendelkezésére állnak.
 • Használatával a vízelvezető rendszerben megszűnnek a dugulást okozó lerakódások és a kellemetlen szagok:a csatornába ürítve is tovább „dolgozik” a készítmény!
 • Kellemesebb illatú,  mint a hasonló készítmények    a jó illatú és biztonságos otthonért és munkahelyért! Illatgaranciával! ( Amennyiben nem elégedett a webáruházban megvásárolt tisztítószer illatával, küldje vissza postán a részünkre és mi visszafizetjük a termék teljes (100 %) vételárát!)
 • Koncentrátum formában palackoztuk, mert így kevesebb csomagolóanyagot kell felhasználni a termékek gyártása során, ennek következtében kevesebb hulladék keletkezik, ezzel is kímélve a környezetet.
 • Az 1 literes koncentrátumból 500 liter tisztítószert lehet előállítani! Átszámolva az ára a legkedvezőbb a piacon, kb. 11 Ft/liter
 • Nem csak látszólag “zöld” , mint sok bio tisztítószer! Sok „ bio”-nak mondott  tisztítószer habár biológiailag lebomlik, de mellette a szervezetre káros hatással bír.
 • A termékek kőolajszármazék és pálmaolaj-mentesek és állatokon nem lettek tesztelve.
 • Mert magyar termék! (A termékeket Magyarországon gyártjuk. Ráadásul mivel helyben állítjuk elő, lerövidül a szállítási idő és rövidebb lesz a távolság is,ennek következményeként kevesebb üzemanyagot használunk el ezzel is védjük a környezetet.)

 probio nagyobb

A SanoD’or Nature Egészséges Tisztítószer termékcsaládunk tagjai:

• Shine: Probiotikus szaniter ( fürdőszoba) tisztítószer koncentrátum (Tisztító és vízkőoldó hatás, minden szaniterre alkalmazható.)

• Floor: Probiotikus padlótisztító koncentrátum (Fékezett habzás jellemzi, felmosáshoz bármilyen padlóra használható.)

 Brill: Probiotikus általános tisztítószer koncentrátum (Bármilyen vízzel tisztítható felületen használható.)

0,5 literes, 1 literes és 5 literes kiszerelésben szerezheted be őket 🙂

Válaszd a SanoD’or Nature termékcsaládot, amely természetes összetevők segítségével, vegyszermentesen tisztít, biztonságos környezetet létrehozva maga körül!

Legújabb 0,5 literes kiszerelésünk is elérhető már a weboldalunkon!

Legyél te is ET, azaz  egészséges takarító!

www.sanodornature.hu

sanodor@sanodor.hu