Szagmentesítés természetesen!

Szagmentesítés természetesen, az ózon erejével!

A rossz levegőjű munkakörnyezet hatással van a teljesítményre…

Az emberi szaglóhámon mintegy 1000 receptor van és körülbelül 10000 féle szagot képes megkülönböztetni, ami a különféle receptor által érzékelt szaganyag kombinációjából adódik. Szaglásunk számos pszichikai folyamatban és magatartásformában játszik jelentős szerepet beleértve az ízlelés működését, hatása van a szexuális életre, a motivációs folyamatra, az emlékezésre (a tanulásra is!), munkafolyamatokra, az egészségre, valamint a biztonság- és komfortérzetre is.

Melyik az a szolgáltatásunk, amely nem csak elfedi hanem meg is szünteti a szagokat az ózon segítségével?

A megoldás: a Prozone ózongenerátoros szagmentesítő szolgáltatás!

 

Miért jó, ha a szagmentesítéshez segítségül hívjuk az ózon erejét?

A PROZONE® szolgáltatás célja a zárt terek folyamatos szagtalanítása, olyan módon, ami sem az emberre, sem az állatokra és még a környezetre sem jelent veszélyt. Különösen jól alkalmazható olyan területeken, ahol sok ember fordul meg egyszerre és fontos az esetleges kellemetlen szagok semlegesítése, illetve olyan helységekben ahol a rossz szellőzés hatással van az emberek teljesítményére, közérzetére.

Ilyenek például edzőtermek, éttermek, konyhák, szállodák, rendelők, gondozóházak, várótermek… stb.

 

5 érv, hogy még ma igénybe vedd, a PROZONE® ózongenerátoros szagmentesítő szolgáltatást!Prozone-ozongeneratoros-szagtalanito

  • Automatikusan semlegesíti a kellemetlen szagokat. ( Nem kell az alkalmazottaknak vesződni a készülékekkel, szellőztetéssel stb.)
  • Megsemmisíti a káros mikroorganizmusokat. A levegőben előforduló vírusok 99,5%-át elpusztítja. ( Egészségre gyakorolt hatása sem utolsó szempont, influenza szezonban nélkülönözhetetlen. )
  • Egyszerűen és gyorsan felszerelhető. ( Használatához nem kell nagy átalakításokat végrehajtani vagy a légtechnikával vesződni, kollégáink egyszerűen felszerelik a falra a készüléket és már használható is.) 
  • Programozható változatban is.
  • Az egyetlen olyan ózongenerátor, amely a megfelelő TÜV engedélyekkel rendelkezik.                    (Ellenőrzött, tanúsított hatékonyság!)

A PROZONE® automatikus ózongenerátort és szagsemlegesítőt arra tervezték, hogy a legkülönfélébb helyszíneken megszüntesse a kellemetlen szagokat és elpusztítsa a levegőben terjedő vírusok 99,5%-át. Az ózon, amit a PROZONE® termel, elpusztítja a káros mikroorganizmusokat, amikkel érintkezésbe kerül és lebontja a szagokat okozó összetevőket – ilyen módon semlegesíteni tudja az általuk termelt kellemetlen szagokat.

Kifejezetten jól alkalmazható az éttermekből és konyhákból származó ételszagok semlegesítésére, edzőtermek, állatorvosi rendelők szagtalanítására!

A készülék egyedüliként kapta meg a TÜV SÜD „BS / EN60335 parts 1 and 2” engedélyeket.

 

Milyen területekre, problémákra ajánlott a készülék használata?

Igazából bármilyen olyan területre ahol gondot okoznak a kellemetlen szagok a készülék bevethető. Mivel a szagokat káros anyag kibocsájtás nélkül, az ózon erejével szünteti meg, így egészségügyi intézményekben is bevethető.

Orvosi rendelőkbe, várókba, állatorvosi rendelőkben:

Megnyugtatja a betegeket, ha nem kell érezniük azt a tipikus „kórházszagot” miközben a vizsgálatokra

várakoznak. Sokat képes javítani egy épület megítélésén, ha nincs kellemetlen szag. Legyen az emberi vagy állati eredetű.

Arról nem is beszélve, hogy egészségügyileg mennyivel biztonságosabb egy olyan helyen várakozni, ahol a kórokozókat „kiszűrik” a légtérből, mint ahol millió szám lebegnek a káros baktériumok.

 

Irodák: (rossz szellőzésű munkahelyek)

Nincs is kellemetlenebb, mint egy rossz szellőzésű munkahelyen dolgozni napi 8-10 órát. Ennek egyik következménye az elhasználódott levegőjű, kívülről belépve akár jól érezhetően kellemetlen szagú munkakörnyezet. Arról már nem is beszélve, hogy egészségügyileg mekkora kockázatot rejt (mondjuk egy influenzaszezonban), ha pl. egy beteg kolléga teletüsszögi a légteret, ezzel lefertőzve a többi munkatársat is.

                 

Idősek otthona, gondozóházak:

A készülék remekül bevethető olyan helyeken is ahol, rendszeresen ápolnak időseket.

A Prozone remekül vizsgázott egy teszten, ahol egy idősek otthona több mint 60 demenciában szenvedő idős embert lát el. A betegség hatására az ellátottak rövid időn belül az emlékeik jó részét elvesztik, gondolkodásuk lelassul, képtelenné válnak az összetett gondolatmenetek megértésére.

Az intézmény dolgozói az egyik szobában felszerelték a PROZONE generátort és a termék pozitív hatása rövid időn belül jelentkezett. A folyamatosan tiszta levegő jótékonyan hatott a betegek szaglására, sokkal könnyedebben ismerték fel a szagokat, mint korábban. Ez jórészt annak köszönhető, hogy eltűntek, azok az egyéb illatok, amelyek eddig korlátozták őket.

 

Konyhák, éttermek (ételszag):

Mennyire illúzióromboló, amikor egy gyönyörű, díszes étterembe lépve megcsap minket az ételszagok keveréke. És nem a kellemes fajta, finom friss kenyér vagy tésztaillat…

Sajnos gyakori probléma, hogy az éttermek nem tudnak mit kezdeni a zavaró ételszag keverékével, ami a vendégtérbe árad, itt pedig az illatosítás nem segítség. Szuper megoldás azonban az Ózonos szagsemlegesítés amely, segít eltüntetni a zavaró ételszagot, így már csak az udvarias kiszolgálás, a tisztaság és a jó ételek íze marad majd meg a kedves vendégek emlékezetében.

 

Szállodák (csatornaszag a szobákban, egyéb közösségi terekben):

Egy szálloda megítélésén nagyon sokat tud rontani, ha a vendégek valahol kellemetlen szagba ütköznek. Ha azt gondolnánk, hogy a konyha a legnagyobb veszélyforrás akkor tévedünk.

Sokkal rosszabb, ha a vendég a szobájában tapasztal kellemetlen szagokat pl. csatornából feljövő bűzt ahol pihenni, lazítani szeretne. Ha valamilyen okból csak 1-1 szobában tapasztalható kellemetlen szag, akkor érdemes kipróbálni a Prozone-t a szagok semlegesítésére, mielőtt az egész csatornahálózatot elkezdené a szálloda megbontani egyetlen kellemetlen szagú szoba miatt…     

Edzőtermek, öltözők:

Azt hiszem ezt sokat nem is kell magyarázni 🙂

Sok jó ember kis helyen is elfér, tartja a mondás…azonban egy edzőterem esetében ez együtt jár a kellemetlen szagokkal és az elhasznált levegővel.

 

A SanOdor PROZONE® szolgáltatás keretében:

Technikus munkatársaink 4 hetente ellenőrzik a készülékek működését, elvégzik az esetleg szükséges karbantartásokat, a félvezető felület időszakos cseréjét és a berendezés tisztítását. Így Önnek nem kell semmivel foglalkoznia csak élvezni a szolgáltatás eredményét, azaz a tiszta levegőjű helyiséget 🙂

Egy készülékkel 150 m3 légteret lehet szagmentesíteni, de ez természetesen függ a szag intenzitásától is, javasoljuk tehát, hogy kérje díjmentes helyszíni felmérésünket rendelés leadása előtt.

A helyszín felmérésével megállapítjuk a problémát és megkeressük a legideálisabb megoldást annak kiküszöbölésére. A díjmentes felmérés és tanácsadás nem jár az Ön számára semmilyen kötelezettséggel.

Díjmentes helyszíni felmérés kéréséhez kattintson az alábbi gombra:

DÍJMENTES HELYSZÍNI FELMÉRÉST KÉREK!