fbpx

Időmegtakarítás

Nincs szükség vízre

Tisztább és csillogóbb padló

A profi takarításhoz

A Mesdi Kft., amely a vörös mopokat biztosítja, elérhetővé teszi az Ön számára a szolgáltatását, az összes előnyével együtt. Ezáltal kitűnő lehetőséget kínálva, hogy az ügyfél tökéletes állapotú mop-ot kapjon ott, ahol erre szüksége van.

Használati útmutató

Az eszköz használatba vétele

  • szerkezet összeszerelése (keret+nyél)
  • az impregnált mop ráfeszítése a szerkezetre (a kereten lévő billenő kapoccsal)

A mop használata

  • A mop használata eltér a szokásos vizes, vagy mikroszálas eszközök használatától. A moppal felszerelt eszközt, kizárólag magunk előtt tolva, a helyiség hossz irányában haladva használjuk. Az egymás melletti tisztításnál nyomsávokon, kis átfedéssel dolgozzunk. Egy feltolással az adott sávon elérjük a kívánt tiszta felületet seprés és felmosás nélkül. Kerüljük a vizes felmosásnál alkalmazott nyolcas és keresztbe mozdulatokat. A Dust-Tex technológiának köszönhetően a mop magába gyűjti a könnyű szennyeződést, mely a mop elkoszolódásától függetlenül tisztán dolgozik tovább, egészen addig, amíg 1-2 mm piros szál ki nem látszik a szálak tövétől.

 TILOS!!!! VÍZZEL vagy VIZES helyiségekben használni!!!

Kezelés

  • Használat után a mopról eltávolítjuk a felületi szennyeződést, lekeféljük vagy gyengén porszívózzuk. A szálakba felszívódó port nem szabad erősen porszívózni!

Tárolása

  • Légtértől elzárva, nylonzacskóban vagy szemetes zsákban szorosan bekötve.

ÍRJ NEKÜNK MOST ÉS PRÓBÁLD KI EGY HÉTIG DÍJMENTESEN!