GD_R1_DRAIN_SP1_0

Hogyan szüntethető meg a csatornaszag?

Itt az ideje száműzni a csatornabűzt az otthonodból!

bűz

Elviselhetetlen csatornaszag terjeng az otthonodban vagy a munkahelyeden? Nincs is annál kellemetlenebb érzés, mint amikor a rendszeresen tisztán tartott otthonodban bűz terjeng, amit nem sikerül megszüntetned semmilyen módszerrel. Ugyanez az elviselhetetlen csatornaszag egy munkahelyen vevőtaszító lehet, ami ronthatja a vállalat megítélését.vágott

Hiába tartod rendben a lakást és takarítasz többször is a héten mégis kellemetlen szagok terjengenek a fürdőszobában vagy a konyhában? Ráadásul a kellemetlen szagok könnyen szétterjednek az egész lakásban. A kellemes otthoni légkör, így könnyen rémálommá válik, ahonnan minél előbb szabadulni akarunk. A házi módszerek is csak ideig óráig nyújtanak, megoldást és a vegyszeres kezelések sem vezetnek, hosszantartó eredményre következményként pedig marad a bosszankodás és az elviselhetetlen bűz!

 

Mi lehet a szagok forrása?

A legegyszerűbb eset, ha dugulás van a háttérben és attól áramlik vissza a szag, mert akkor a dugulás megszüntetésével a kellemetlen szagok is eltűnnek. A dugulások elkerülése érdekében a következő anyagokat nem szabad a lefolyóba, mosogatóba, WC-be leönteni, öblíteni: olvasztott zsír, papír-zsebkendő, papírtörölköző, vatta, intimhulladék, rongy, műanyag zacskó stb.

Drain-Smells-drain-pipe

Sokan rögtön a csatorna eldugulására gyanakszanak, ellenben gyakran egészen más dolgok állnak a rossz szagok háttérben, így például a szennyvízhálózat rossz tervezése vagy kivitelezése is előidézhet ilyesmit. Ez esetben, hiába tisztítjuk ki a csatornát rendszeresen, a bűz megmarad! Másik ok, hogy az átfolyók nincsenek jól leszigetelve, és ott áramlik vissza a lakásba a kellemetlen szag. Sokszor azonban a kellemetlen szagokért a kiszáradt szifon a felelős. A padló összefolyó is lehet felelős a lakásban terjengő szagokért. Erre általános megoldás a folyamatos tiszta vízzel való feltöltés, mert ez esetben a pangó víz okozhatja a bűzt, ám ez egy folyamatos időigényes örök macera, ami nem minden esetben megoldható pl. nyaralók vagy munkahelyek esetében nehezebb a kivitelezése.

 

Akkor mégis mit tehetünk a csatornaszag ellen?

Csatornavédelemről röviden:detail5

A csatorna technológia egy olyan terület, amelyet a modern vízvezeték rendszerek megjelenése óta, nagyon keveset fejlesztettek. Azonban az épületek egyre nagyobbak lettek, és egyre nagyobb mennyiségű anyag nyomul át ezeken a csöveken keresztül.

A csatorna dugulások száma is megnövekedett, mivel nagy mennyiségű hulladéktól és szilárd anyagtól szabadulnak meg az emberek a lefolyón keresztül pl. WC-n való leöblítéssel.

 

Habár egyre több épület válik „ZÖLDDÉ” pl. alacsony öblítésű toaletteket szerelnek be (hiszen a tudatos víztakarékossággal rengeteg pénzt lehet megspórolni). A csapokra, zuhanyokra szerelt sugárszabályzók segítségével tudatosan lehet vizet megtakarítani és sokan szerelnek be energia hatékony bojlereket is. Azonban a „ZÖLDDÉ VÁLÁS” során figyelmen kívül hagyják a vízvezeték rendszerek sajátos kivitelezését, amelyeken keresztül a víz továbbra is tolja keresztül a tartalmát habár annak összetétele sokat változott.

 

Mi történik, ha csökken a víz a csatornacsőben, de a rajta átfolyó tartalom meg növekszik?

 

  1. Dugulások:

Ami túlfolyáshoz, csatorna legyek elszaporodásához és azok otthonunk/munkahelyünkre történő beszivárgásához vezet a csatornán keresztül.

The accumulation of bacteria

  1. Baktériumok/vírusok terjedése:

A légáramlás hiánya következtében a baktériumok könnyebben elszaporodnak és terjedtek. A vírusok, mint például a NORO és a SARS, gyorsan tudnak terjedni a csöveken keresztül és ki a csatornákba, ami ezután otthonunkban/munkahelyünkön szétterjed.

 

  1. Szennyvízcsatorna szagok, mérgező gázok

Amikor a légáramlás megfordul, csatornagáz szagok jutnak vissza otthonunkba/munkahelyünkre. A csatornagáz tartalmazhat erősen mérgező anyagokat is, mint például a hidrogén-szulfid és az ammónia. Ezek a gázok rendkívül gyúlékonyak és fejfájást, hányingert, szédülést okozhatnak, valamint irritálhatják a szemet és a légutakat.

images

Mutatunk egy eszközt, amely nem csak a csatornaszag visszaáramlását, de a kártevők, csatornalegyek, muslincák útját is elzárja, amely pl. sok vendéglátóhely életét megkeseríti.

Ez pedig a Green Drain avagy a Bűzcsapda!

 

Mi az a Green Drain?

A termék tulajdonságai:

Egyszerű beszerelés és eltávolítás, nem szükséges hozzá semmilyen speciális eszköz.

Egy irányú csatorna szelep

Nem károsítja a vízvezeték hálózatot

Nem rontja az áramlás sebességét

A szennyvíz visszaáramlása ellen védelmet biztosít

4 különböző méretben kapható, így a legtöbb méretű csőbe beleilleszkedik.

 

Miért jó megoldás a Green Drain bűzcsapdája?11402697_907972319249130_8505011490905359405_n

Mert megakadályozza:

A csatorna szagok kiáramlását

A kártevők/rovarok beszivárgását az élő területre

A csatorna/radon gáz beszivárgását

A káros biológiai aeroszolokat

Miért előnyös a termék megvásárlása?

Mert növeli a szobai levegő minőségét

Védi a közegészségügyet, hiszen nem jutnak vissza káros gázok a légtérbe

Zöld technológia, nem szükséges egyéb vegyszerek használata mellette

Jelentős mennyiségű időt, vizet, költséget és energiát takaríthatsz meg használatával

4

A Green Drain egy gazdaságos „elzáró” eszköz, amely megakadályozza a kártevők, a szagok vagy a káros gázok / kórokozók beszivárgását az élő vagy munkaterületre.

A komfortos otthonért!

Te is leszámolnál végleg a problémával? A csatornabűz már a múlté!

A Bűzcsapdáról érdeklődj elérhetőségeinken!

Ide írhatsz nekünk: mesdi@mesdi.hu vagy sanodor@sanodor.hu

Vagy hívj minket a +36-1-226-1496 telefonszámon!

11403442_907972765915752_549494039138394870_n